top of page

Länsiuudenmaan hyvinvointialue

Aluevaaleissa valitaan ketkä alkavat rakentamaan uutta Sote-aluettamme. Edessä on kova työ, jonka tarkoituksena on rakentaa meille toimivampi julkinen terveydenhuolto.

Aluevaltuutetun vastuu tulee olemaan suuri. Meillä on pitkät hoitojonot pandemian seurauksena, jotka pitää purkaa. Terveydenalan henkilökunnan palkat pitää nostaa kilpailukykyiselle tasolle ja työhyvinvointiin pitää panostaa.

Oma uskoni on, että voimme tehdä länsiuudenmaan julkisesta terveydenhuollosta Suomen parhaimman. Potilaiden pitäminen hoitojonoissa vain lisää kustannuksia, eikä ole kenellekään hyvästä. Kun pidämme ja kasvatamme omaa henkilökuntaa luomalla hyvän, sekä kannustavan työilmapiirin, missä palkkaus on kilpailukykyinen yksityiseen sektoriin nähden, voimme saavuttaa yhdessä paljon. Käyttämämme yksityiset palvelut voidaan unohtaa ja näiden firmojen taseisiin maksetut rahat käytetään oman henkilökunnan ja sitä kautta palvelun kasvattamiseen. Ensimmäisiä tekoja parempaan terveydenhuoltoon kuitenkin on henkilökunnan palkkojen nostaminen yleiselle tasolle yksityisen sektorin kanssa.

bottom of page